Меню сайта

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Статистика

...

Рейтинг@Mail.ru
Главная » 2015 » Апрель » 5 » Land Rover розширює лінійку кросоверів
13:38
Land Rover розширює лінійку кросоверів

land_rover_rozshiryue_liniiku_krosoveriv

Land Rover планує розширити лінійку позашляховиків Range Rover абсолютно новою моделлю. Про це сьогодні повідомляють австралійські ЗМІ, посилаючись на директора з дизайну, пана Джеррі МакГоверна. Очікується, що новий автомобіль, розрахований на лояльних клієнтів марення Land Rover, які бажають придбати простору п’ятимісну машину, буде офіційно предствалений в 2018 році, пише autopalace.com.u з посиланням на automotoclub.info.

Під час розмови з журналістами, яка відбулася на Нью-Йоркському автосалоні, бос дизайнерського відділу британської марки, зазначив, що на поточний момент в модельному ряду Range Rover є «пробіл». Тобто, новинка може зайняти середнє місце між позашляховиками Range Rover Evoque і Range Rover/Range Rover Sport. Скоріш за все, новинка буде побудована на модифікованій платформі оновленої моделі Evoque.

Говорячи про лояльних клієнтів британської марки, які і будуть віддавати перевагу новому автомобілю Range Rover, головний дизайнер компанії зазначив, що «багато людей мають потребу в п’ятимісному автомобілі, більшому за своїми розмірами, ніж Range Rover Evoque, але не такому великому, як Range Rover Sport/Range Rover Sport. Журналісти намагалися дізнатися яку-небудь детальну інформацію про новинку, але Джеррі МакГоверн відмовився вдаватися в деталі.

За неофіційною інформацією, якщо проект нового позашляховика Land Rover Range Rover отримає «зелене світло», то офіційна презентація моделі може відбутися вже в 2018 році, а перегляд концепції – в найближчі рік – два. Крім усього іншого, необхідно сказати, що під час розмови Джеррі МакГоверн напівофіційно натякнув – «на вересневому автосалоні у Франкфурті компанія Land Rover представить щось новеньке». Можливо, на німецькому мотор-шоу буде показаний кабріолет Evoque Cabrio або ж високопродуктивна модифікація позашляховика Land Rover Discovery Sport.

ГидАвто

Категория: Новости | Просмотров: 332 | Добавил: Kirilyuk | Теги: Range Rover, Джеррі МакГоверн, позашляховик, Evoque, Range Rover Sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама