Меню сайта

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Статистика

...

Рейтинг@Mail.ru
Главная » 2015 » Апрель » 27 » Експерти розповіли, яких цін на бензин чекати українцям
10:34
Експерти розповіли, яких цін на бензин чекати українцям

Ціни на пальне в Україні в цілому будуть стабільними, одна з причин – масове ухилення трейдерів від сплати 5%-вого податку з роздрібної реалізації. Про це повідомляє Сергій Сапегін, директор НТЦ «Психея», - інформує Сегодня.

«C 17 по 24 апреля больше всего подешевел сжиженный газ» - говорить Сапегин. За словами експерта, ціна на зріджений газ опустилася на 4,2% (-4 0 коп./л) — до 9,13 грн за літр. Найдешевше, 7,80 грн, за газ просили на заправках Житомирської, Львівської й Київської областей, а також в Київі.

Дизельне паливо - здешевшало лише на 0,3% (-5 коп./л) до 20,66 грн за літр. СНайдешевший дизель продавали в Житомирській області по 18,60 грн за літр. Ціна бензинів знизилась всего на 0,1% (-2 коп./л). А-92-Евро в средньому продавали по 19,70 грн за литр, А-95-Евро — по 20,41 грн. Найменші ціни за літр «другого» і «п’ятого» були зафиксовані в Сумскій області — 17,90 и 18,69 грн відповідно.

ПРОГНОЗ.

Середні ціни на АЗС істотно не зміняться. «Цьому сприятимуть три причини. Перша - триваюче зниження цін на паливо в дрібному опті (за 30 днів - на 7-14% залежно від марки).

Друге - вивільнення значного обсягу білоруських нафтопродуктів через зменшення їх поставок в Росію, що може знизити їх ціну для України.

І третє - масове ухилення трейдерів від сплати 5% -вого податку з роздрібної реалізації», - говорив експерт.

Можливе і слабке зростання середніх цін за рахунок зняття пропозицій палива за мінімальними цінами. Спровокувати невелике зростання вартості палива на АЗС може і підвищення світових нафтових котирувань, збереження дефіциту долара і євро, що веде до ослаблення гривні, а також зростання попиту на нафтопродукти через виїздів на далекі відстані у зв'язку з травневими святами і сільськогосподарськими роботами.

Джерело: p-p.com.ua

 

ГидАвто

Категория: Новости | Просмотров: 379 | Добавил: Kirilyuk | Теги: прогноз, Україна, ціни на бензин | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама