Меню сайта

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Статистика

...

Рейтинг@Mail.ru
Главная » 2015 » Март » 23 » Чому влітку не можна їздити на зимовій гумі
19:13
Чому влітку не можна їздити на зимовій гумі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основна відмінність між літньою і зимовою гумою полягає у якості сплаву гуми.

Зчеплення шини з дорожнім полотном забезпечує кращий гальмівний шлях і керованість.

Літні
Шини цього типу забезпечують максимальне зчеплення з сухою і мокрою дорогою, володіють максимальною зносостійкістю, економічністю і найкращим чином пристосовані перш за все для швидкісної їзди.
Шини мають спеціальний склад гуми і несиметричний малюнок протектора для зменшення шуму, зберігають стабільний коефіцієнт зчеплення з дорогою незалежно від особливостей кочення на високій швидкості.

Зимові
Призначені для роботи на засніжених і зледенілих дорогах, зчіпні якості покриття яких можуть змінюватися в залежності від ситуації. Малюнок протектора таких шин має чітко виражені "шашечки” від подовжніх і поперечних канавок значної глибини. У "шашок” складний фігурний рельєф для збільшення робочих бічних поверхонь, а також розгалужений мікромалюнок, прорізи якого можуть сполучатися з канавками або бути закритими. Елементи малюнка протектора зимової шини максимально пристосовані для зчеплення з обледенілою дорогою: кожен проріз у контакті з дорогою утворює ступінчасту грань, яка "зачіпляється” за мікрошероховатості дорожнього покриття.

Всесезонні
Всесезонні шини є компромісом між літніми і зимовими. Ця група шин добре пристосована для роботи на сухому і мокрому асфальті, відрізняється задовільною пристосованістю до зимових доріг і дещо більшим зношуванням, ніж літні.
Всесезонні шини здатні забезпечити прийнятний рівень безпеки взимку і достатній комфорт на літній дорозі, проте поєднують в собі не тільки переваги, але і недоліки шин, призначених для конкретного сезону.

http://autotheme.info

Категория: Шины | Просмотров: 375 | Добавил: Kirilyuk | Теги: Чому влітку не можна їздити на зимо, літні шини, зимові шини | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама